Raahen Meripelastusyhdityksen kuvagalleria

Tälle sivulle olemme keränneet kuvia toiminnastamme ja harjoituksistamme vuosien varrelta. Paljon mahtuu mukaan lämpimiä muistoja ja hienoja hetkiä.

 

Uusi vuosi 2017

Muistoja kesän 2015 Meripäiviltä ja vierailulle saapuneista MEPE-veneistä.

Hinausharjoutus ikuistettuna Saarisen komentosillan katolta. Harvinainen kuva siinä mielessä, että Raahen sekä vanha, että uusi vene ovat samassa kuvassa. Edessä PV Jyry, nykyinen aluksemme ja takana vanha Pikku-Niilo.

 

  Yhdessä oululaisten meripelastajien kanssa päätimme kokeilla kuinka helppoa, tai vaikeaa on todellisuudessa avannosta pelastautuminen. Eipä siinä, kun puvut päälle ja menoksi. Niilo Saarinen ajetteiin tukevasti jään reunaan ja sitten jäälle... eikun veteen.

 

Yhdistyksemme tekee yhteistyötä lukuisten muiden vapaaehtoisten kanssa, joista yksi on Raahen SPR. Yksi yhteistyömme hedelmä ovat olleet yhteiset ensiapuharjoitukset, joita on reilun vuoden aikana ehditty järjestää jo useampia. Tässä menossa potilaan valmistaminen kuljetusta varten.

Kesällä 2015 yhdistyksellemme saapunut uusi pelastusvene nimettiin sen kummin mukaan saman kesän Meripäivillä PV Jyryksi. Vastaavanlaisia aluksia saapui Suomeen suven aikana useampia. Suomen Meripelastusseuralla on meneillään (2015) suuri hankintakierros, jonka aikana yhdistysten kalustoa pyritään nuorentamaan, sekä yhdenmukaistamaan.

Toiminnan esittelyä koululaisille. Pyrimme olemaan aina mukana erilaisissa tapahtumissa, kun se vain suinkin on mahdollista. Toimintamme kannalta on erityisen tärkeää, että saamme jatkuvasti mukaan uusia harrastajia niin aikuisten puolelle, kuin myös nuorisoryhmään. Tästäkin kuvasta mukaan harrastukseen tuli kaksi tytöistä.

Matkalla läpi kauneuskanavan. Monesti törmäämme kysymykseen, että sopiiko myös tytöille ja naisille? Tämä kuva kertokoon enemmän, kuin tuhat sanaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekninen toteutus: W3 Group